Jauna tūrisma mītne Skrīveru pagastā

03.03.2022.

Skrīveru pagastā radīts jauns tūrisma pakalpojums – kvalitatīvas naktsmājas kultūrvēsturiskā dabas teritorijā Daugavas krastā.

Atpūtas kompleksā “SevenMirrors Family house” viesiem pieejami 3 spoguļnami (ēkas, kuru sienas pilnībā veidotas no stikla, kas caurskatāmas tikai no iekšpuses), kā arī liela ģimenes māja 4 personām ar aprīkotu virtuvi.

Atpūtas vietas mājaslapa vēsta, ka “Seven Mirrors” daba satiekas ar mūsdienām nepieciešamajām ērtībām, radot luksus atpūtu un SPA pieredzi. Visa gada garumā ir iespēja vērot panorāmas skatu uz Daugavas senleju, baudīt pirts rituālus, vērot zvaigznes atrodoties karstā, burbuļojošā kublā, un nesteidzīgi izbaudīt garšīgu rīta kafiju uz terases. Lielā ģimenes māja paredzēta līdz 4 personām, aprīkota ar lielu āra džakuzi, pilnībā nokomplektētu virtuvi — cepeškrāsni, elektrisko plīti, ledusskapi, trauku mazgājamo mašīnu, traukiem un galda piederumiem, kafijas automātu. Virtuve nodrošināta arī ar kafiju, tēju un dzeramo ūdeni.

Atpūtu var baudīt arī uz plašas terases. Turpat pieejams arī grils, kurš nodrošināts ar oglēm un degšķidrumu. Savukārt katrā no trim spoguļmājām ir virtuve ar elektrisko plītiņu, ledusskapi, tējkannu, kafijas automātu, traukiem un galda piederumiem, ārā pie katras mājas ir grils,

Apmeklētāju ērtībām iekārtota pludmale, autostāvvieta, rotaļu laukums bērniem. Tūrisma sezonā tiks piedāvāti ūdensmotocikli, laivas, SUP dēļi, velosipēdi un šūpuļtīkli.

Projekts Nr. 20-04-AL08-A019.2104-000012Tūrisma pakalpojumu paplašināšana Skrīveru novadā

Projekta īstenotājs SIA “DRUNKA”

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas EUR 29 054,70

t.sk. publiskais finansējums EUR 20 338,29

 

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi