Zīmols “Motīvs dizains” iegādājies sietspiedes aprīkojumu

22.01.2020.

Zīmols “Motīvs dizains” gadu uzsācis ar jauna rokas sietspiedes aprīkojuma iegādi, kas ļaus strādāt ne tikai radošāk, bet arī efektīvāk.

Sietspiedes apdrukas tehnikā kā drukas forma tiek izmantots trafarets ar smalku sieta struktūru, LEADER projekta ietvaros iegādātais aprīkojums rada iespēju šo trafaretu izgatavot ar digitālu precizitāti. Šī inovatīvā tehnoloģija apdrukas procesā ienes mūsdienīgu elpu, taču joprojām ļauj saglabāt roku darba pievienoto vērtību.

Zīmola radītāja Ilva Lejiņa stāsta, ka apdrukai nav tikai komerciāls raksturs, tā ir arī kā “sava es” turpinājums un stāsta par personību. Ar šķietami ikdienišķa T-krekla apdruku varam atklāt konkrēto noskaņojumu vai pavēstīt par savu sirdslietu, savukārt kartiņa uz dizaina papīra saņēmējam vēstīs par īpašu uzmanību. Projekta ietvaros iegādātā aprīkojuma komplektācijā iekļauta arī specializēta programmatūra, kas apdrukas produktu padara vēl personiskāku, atvieglojot apdrukas dizaina radīšanu no klienta iecerētā zīmējuma. Sietspiedei arī mākslinieciskā ziņā ir unikālas iespējas, ar vienu izgatavoto trafaretu var izveidot atšķirīgas kompozīcijas, līdz ar to apdrukas rezultāts nav salīdzināms ar cita veida drukas iekārtu identiski saražoto produkciju.

Projekta īstenošanas gaitā Aizkraukles rajona partnerības teritorijā durvis vērs arī radošā darbnīca, piedāvājot ne tikai apdrukas pakalpojumu, bet arī iespēju līdzdarboties apdukas procesā.

Sietspiedes manuālā tehnika padara to piemērotu kā radošām izpausmēm darbnīcas telpās, tā arī meistarklašu īstenošanai dažādos pasākumos.

Sīkāku informāciju par radošo ceļojumu no dizaina līdz gatavam apdrukas produktam varēs iegūt mājas lapā https://www.motivsdizains.lv/, kas šobrīd ir izstrādes procesā, bet ir iespējams izmantot tur atrodamo kontaktu formu.

Projekta nosaukums: “Pamatlīdzekļu iegāde rokas sietspiedes apdrukas pakalpojuma konkurētspējas uzlabošanai”

ELFLA līdzfinansējums: 2813,68 EUR

Kopējās projekta izmaksas: 4019,54 EUR

Projekta numurs: 19-04-AL08-A019.2102-000016

 

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi