Biedrība “GREBLIS” aicina uz izglītojošu un praktisku apmācību ciklu

06.04.2017.

Biedrība “GREBLIS” aicina uz

izglītojošu un praktisku apmācību ciklu

Katrā no mums ir gudrība, spēks, spējas un zināšanas,
kas vajadzīgas, lai risinātu tos jautājumus, kurus uzdevusi dzīvē.

 

Ko Tu iegūsi: izkāpsi no ikdienas, veltīsi laiku sev, saturīgi pavadīsi 3 dienas skaistā un viesmīlīgā vietā, būsi kopā ar sevi un citiem, gūsi jaunas atziņas, spēku un citu skatu uz dzīvi.

Ar ko Tevi aicinās pastrādāt: iepazīstot savu patieso būtību un pieņemot sevi daudz vienkāršāk, daudz harmoniskāk veidojas attiecības ar pārējiem. Caur spēlēm un uzdevumiem meklēsim iemeslus, kas traucē mums priecāties par dzīvi, ieklausīsimies savā būtībā, paskatīsimies no malas uz sevi, savām vērtībām, attiecībām ar citiem. Papētīsim šķēršļus, ko nemanot pašas sev uzliekam.

Kādā veidā strādāsim: iepazīsim meditācijas dziedinošo spēku, izmantosim stresa mazinošas tehnikas, veidosim kolāžas un savu mandalu. Skatīsimies filmas, iepazīsimies ar ēterisko smaržu nozīmi dziedināšanā. Darbosimies ar iztēli, vingrinājumiem un spēlēm, ar nolūku paplašināt sevī jūtīgumu uz ēdienu, ķermeni, emocijām un sajūtām, sevis iepazīšanu. Dalīsimies ar piedzīvoto.

Kas Tev vajadzīgs, lai pieteiktos: motivācija un vēlēšanās iepazīt sevi un citus, iesaistīties nodarbībās un uzdevumos, uzmanība un līdzjūtība  pret sevi un citiem,   cieņpilna klātbūtne un iesaistīšanās grupu un individuālā darbā.

Līdzi jāņem: labas domas, ērts, silts apģērbs, kas piemērots kustībām telpā un viss, kas nepieciešams 3 dienu prombūtnei. Siltas zeķes, jo strādāsim bez apaviem.

Apmācības vadīs: Inga Kartupele, psihoterapeite, supervizore, smaržu terapeite (www. ingasprakse.lv), asistēs Linda Zīverte

Dalībnieku skaits grupā: līdz 15 cilvēki

Datumi:

1.grupa. 6 – 8.aprīlis: (pilnas dienas ar nakšņošanu no 6.uz 7.un no 7. uz 8.aprīli)

2.grupa. 11- 13.maijs: (pilnas dienas ar nakšņošanu no 11. uz 12. un no 12. uz 13.maiju)

1.grupa un 2.grupa. 3.jūnijs – noslēguma pasākums (pilna diena)

Norises vieta: Odzienas muiža, Vietlavas pagasts, Pļaviņu novads; http://www.odzienasmuiza.lv/

Apmācību dalībniekiem tiek nodrošināta trīsreizēja mājas virtuves ēdināšana un kafijas pauzes,  nakšņošana labiekārtotās 1- un 2-vietīgās istabiņās ar ērtībām.

Pieteikšanās un jautājumi: pie Lindas Zīvertes (tālr. 26808237), vai rakstot uz e-pastu: spip@inbox.lv (līdz 31.martam – 1.grupa; līdz 5.maijam – 2.grupa)

 

Tuvākie notikumi
Visi