Izstrādāta inovatīva digitālā karte “Tradicionālās amatu prasmes”

13.11.2019.

Tagad visi Aizkraukles rajona partnerības teritorijā esošie mājražotāji, lauksaimniecības produkcijas audzētāji un ražotāji, pārtikas produktu ražotāji, amatnieki un tūrisma pakalpojuma sniedzēji atrodami vienuviet – jaunizveidotā interaktīvā kartē, kas atrodama šeit: karte.aizkrauklepartneriba.lv

Karte paredzēta ne tikai tūrisma veicināšanai un vietējo bagātību izcelšanai, bet arī vieglai datu pārvaldei, kopīgu iepirkumu nodrošināšanai un savstarpējās uzņēmēju sadarbības veicināšanai. Kartes inovatīvais raksturs slēpjas viegli pārvaldāmajā kartes administratīvajā panelī, kas darbojas kā datu bāze ar pārredzamām informācijas atlasīšanas un filtrēšanas iespējām. Tāpat jaunizveidoto karti viegli ievietot arī citās mājas lapās (piemēram, tūrisma informācijas centru un pašvaldību mājas lapās) tādejādi veicinot informācijas apmaiņu.

­Ja redzat par sevi vai kādu citu pazīstamo informāciju, kas ir novecojusi, nepatiesa vai vienkārši vēlaties, lai tur ir rakstīts kas cits, tad liels lūgums līdz 2019. gada 12. decembrim iesniegt papildinājumus vai labojumus kartē pieejamajai informācijai – sazinoties ar Aizkraukles rajona projektu vadītāju Ilviju Ašmani, sūtot e-pastu ilvija.asmane@aizkrauklespartneriba.lv, 28367981.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi