Seminārs 9.oktobrī par EKO SERTIFIKĀTIEM un prasībām PĀRTIKAS PRODUKTU laišanai tirgū Aizkrauklē un Pļaviņās

26.09.2019.

Biedrība “Aizkraukles rajona partnerība” sadarbībā ar „Latvijas Lauku forumu” aicina uz semināriem par Eko sertifikātiem un Prasībām pārtikas produktu laišanai tirgū

Paralēli norisināsies divi semināri – Pļaviņu kultūras centrā un Aizkraukles kultūras namā. Šajos semināros īpaša uzmanība tiks pievērsta gaļas produkcijas ražošanai un pārstrādei Aizkrauklē, savukārt Pļaviņās – augkopības produktu audzēšanai un pārstrādei. Šie ir pirmie semināri no projekta “No tradicionālām amata prasmēm līdz mūsdienu lauku tūrisma produktiem”  (Nr. 18-00-A019.333-000017) ietvaros rīkotā desmit semināru cikla mājražotājiem, lauksaimniecības produkcijas ražotājiem, amatniekiem un tūrisma pakalpojumu sniedzējiem par aktuālajām tēmām esošās uzņēmējdarbības pilnveidošanai un jaunas uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Semināra programma AIZKRAUKLĒ

Semināra programma PĻAVIŅĀS

Semināri ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošinātas pusdienas un kafijas pauzes.

Dalībai seminārā pieteikties var aizpildot pieteikšanās anketu šeit: https://forms.gle/J6phM9vP6a6BLpaE8 vai sazinoties ar projektu vadītāju Ilviju Ašmani ilvija.asmane@aizkrauklespartneriba.lv, 28367981.

 

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi