Izsludināta pieteikšanās pieredzes apmaiņas braucienam uz Itāliju!

20.02.2019.

Aizkraukles rajona partnerība ir partneris projektā “Aprites ekonomika lauku reģionos. Global Eko – Inno Eko” (Nr. 18-00-A019.333-000003). Vadošais partneris ir Somijas vietējā rīcības grupa (VRG) Aktiivinen Pohjois-Satakunta, kā arī piedalās partneri no Igaunijas, Itālijas un Portugāles vietējām rīcības grupām (local action groups).

Projektā paredzētas šādas galvenās aktivitātes teritorijas iedzīvotājiem:

  • Pieredzes apmaiņas braucieni,
  • Lekciju cikls “Aprites ekonomika”,
  • Apmācības par energopārvaldības sistēmas ieviešanu uzņēmumā (plānots rudenī).

No 2019. gada 1. – 4. aprīlim projekta ietvaros tiek organizēts PIEREDZES APMAIŅAS BRAUCIENS uz Itāliju, Foligno, kura laikā Itālijas VRG rādīs savas teritorijas labākos piemērus aprites ekonomikas jomā.

No Aizkraukles rajona partnerības teritorijas tiek aicināti pieteikties 4 uzņēmēji. Transporta un uzturēšanās izdevumi tiek segti no projekta. Galvenais nosacījums ir angļu valoda sarunvalodas līmenī, lai spētu pastāstīt par sevi un komunicēt ar citiem projekta partneriem.

DARBA KĀRTĪBA.

Viens uzņēmējs varēs braukt tikai vienā pieredzes apmaiņas braucienā šī projekta ietvaros (kopā plānoti 5 braucieni).

Sūti savu pieteikuma vēstuli (max A4) brīvā formā uz ilvija.asmane@aizkrauklespartneriba.lv, kāpēc tieši Tevi būtu jāizvēlas šajā braucienā, kādu pieredzi vēlies sagaidīt un kā to plāno izmantot nākotnē vai ieviest savā uzņēmējdarbībā.

Gadījumā, ja tiek saņemti vairāk kā 4 pieteikumi, Aizkraukles rajona partnerība patur tiesības izvēlēties atbilstošākos pretendentus braucienam.

Gaidīšu pieteikumus līdz 2019.gada 27.februārim!

Sazināšos ar izvēlētajiem kandidātiem.

Papildus informācija pie projekta vadītājas Ilvijas Ašmanes pa tālr. 28367981.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi