Pie mums viesojas projekta partneri no Polijas un Lietuvas

20.06.2018.

2018.gada 12. un 13.jūnijā Aizkraukles rajona partnerībā viesojās VRG pārstāvji no Polijas un Lietuvas, lai parakstītu vienošanos par kopīga projekta „No senču amata prasmēm līdz mūsdienīgam lauku tūrisma produktam” izstrādi un realizēšanu.

Vispirms partneri piedalījās konferencē par “LAP 2014.-2020.gadam pasākuma LEADER ietekme uz Aizkraukles rajona partnerības teritorijas attīstību”, kura notika Aizkraukles vēstures un mākslas muzejā “Kalna Ziedi”.

Polijas VRG iepazīstināja klātesošos ar savu pieredzi laba projekta iesniegšanā. Ir izveidota arī videofilma, kurā soli pa solim atspoguļots projekta iesniegšanas process.

Kopīgi tika izstrādāta un no Polijas partneru puses jau parakstīta Vienošanās par kopīga starptautiskā projekta iesniegšanu līdz septembra mēnesim, plānojot starptautiskās un nacionāla līmeņa aktivitātes.

Partneri tika iepazīstināti ar mūsu Partnerības teritorijas veiksmīgajiem projektiem kā SIA “GFK centrs” projektu “Jaunjelgavas pārceltuve pār Daugavu”, biedrības “Radi Jaunjelgavā” projektu “Radošu ”zaļo” dzīvesveidu veicinošu darbnīcu un multifunkcionāla Brīvdabas parka izveidošana Jaunjelgavas novadā – iedzīvotajiem, tūristiem un viesiem” u.c.

Darbs pie partneru meklēšanas un projekta izstrādes turpinās. Ceram uz kvalitatīva un aktuāla projekta izdošanos, kas dotu jaunas iespējas pieredzes gūšanai un starptautiskai sadarbībai mūsu reģiona mazajiem uzņēmējiem un biedrībām.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi