Aicinām pieteikties tūrisma pakalpojuma sniedzējus video rullīša izveidei projekta ietvaros | Senču prasmes

15.10.2021.

Projekta Nr. 18-00-A019.333-000017 “No tradicionālām amata prasmēm līdz mūsdienu ilgtspējīgiem lauku tūrisma produktiem” ietvaros tiek dota iespēja tūrisma pakalpojuma sniedzējiem izveidot reklāmas video rullīti 2-4 min. garumā, kas kalpos kā palīgs mārketinga aktivitātēm.

Video filmēšana un montāža tiek segta no projekta līdzekļiem. Partnerības nolīgtie filmētāji sazināsies ar katru individuāli, aizbrauks pie katra, safilmēs materiālu, samontēs un vēlāk jūs to varēsiet izmantot savas publicitātes veicināšanai. Ar katru tiks izrunāts sižeta saturs un vēstījums, ko vēlaties pateikt. Tiks ievēroti visi valstī spēkā esošie noteikumi un ierobežojumi.

Kopumā tiks atlasīti 22 tūrisma pakalpojuma sniedzēji.

Pieteikšanās kritēriji:

  • Darbojošs tūrisma pakalpojuma sniedzējs/ mājražotājs,
  • Tūrisma darbības vieta ir “Aizkraukles rajona partnerības” darbības teritorija,
  • Gadījumā, ja būs vairāk pieteikumu, nekā iespējams nodrošināt, tad prioritāte tiks dota īpašiem (no citiem atšķirīgiem) sniegtā tūrisma pakalpojuma sniedzējiem*.

*Piemēram: tiek koptas senču prasmes, tradīcijas; tiek saglabāts dabas un kultūrvēsturiskais mantojums; tiek sniegti inovatīvi tūrisma pakalpojumi mūsu reģionā; tiek veiktas darbības, kas vērstas uz klimata pārmaiņu samazināšanu (atjaunojamo energoresursu izmantošana, velo transports u.c. pasākumi); ūdens tilpņu un zaļo ainavu atjaunošana u.t.t.

Pieteikšanās līdz 2021.gada 21.oktobrim!

Pieteikšanās forma ŠEIT

Papildus jautājumu gadījumā sazināties ar Ilviju Ašmani pa e-pastu ilvija.asmane@aizkrauklespartneriba.lv vai zvanot pa tel.28367981.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi