Tiek pilnveidota publiskā infrastruktūra Jaunjelgavas novadā

08.06.2021.

Jaunjelgavas novadā Aizkraukles rajona partnerības darbinieki projektu uzraudzību veica  2.jūnijā.

Sporta infrastruktūra Jaunjelgavā papildināta arī ar asfaltētu velotrasi, kur var kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā. Īstenojot projektu “Asfalta velotrase Jaunjelgavā” izveidota multifunkcionāla, moderna asfalta velotrase, kas pielāgota dažādu braukšanas prasmju līmeņiem. Jaunieši te var attīstīt velo vadīšanas prasmes, kas izmantojamas ceļu satiksmē nestandarta situācijās. Velotrase ir augstu novērtēta šī sporta veida lietpratēju vidū.

 

Ar projektu “Sporta infrastruktūras daudzveidošana Jaunjelgavas pilsētā” radīts jauns rīks veselīgam, aktīvam dzīvesveidam. Projekta ietvaros ir izveidota šķēršļu josla vidusskolas stadionā t.i. skrejceliņš ar 10 šķēršļiem, tādiem kā virvju kāpnes, līdzsvara bluķis, īru sols, līklocis u.c. Jauno rīku izmanto gan vietējā sabiedrība, gan sportisti no citiem novadiem, kad tiek rīkotas sporta nometnes.

  

Uzlabots arī publiski pieejams pakalpojums tūristiem Vīgantes parkā Staburaga pagastā. Projekta “Infrastruktūras pilnveidošana Vīgantes parkā” ietvaros uzbūvēta atklāta tipa nojume ar galdiem un soliem ar ietilpību līdz 50 personām. Nojumē ekskursanti var ieturēt gan līdzpaņemto maltīti, gan, vienojoties ar izbraukuma ēdinātājiem, pasūtīt Sēlijai raksturīgos ēdienus.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi