Jauns tūrisma infrastruktūras objekts Seces pagastā

20.08.2020.

Daugavas kreisajā krastā izveidots jauns tūrisma infrastruktūras objekts – atpūtas komplekss “Lapsu ciems”. Teritorijas attīstībai izmantota dabas resursu dažādība un kultūrvēsturiskais mantojums. Komplekss atrodas tikai 2 km attālumā no leģendārā Daugavas Staburaga, kurš tika appludināts pēc Pļaviņu HES uzcelšanas.

2020.gada 17.jūlijā Aizkraukles rajona partnerības administrācija devās realizētā LEADER projekta uzraudzībā.

Atpūtas un sporta kompleksa ainavisko teritoriju ieskauj lauki un Daugava. Teritorijā atrodas 3 labiekārtotas kempinga ģimenes mājiņas, pirts māja, volejbola laukums, atpūtas un grila vietas, telšu vietas tieši pie Daugavas.
Kā uzsver īpašnieki, “Lapsu ciema” viena no galvenajām priekšrocībām ir tiešā saskare ar dabu, atrodoties mājiņās. Tas iespējams pateicoties lielajiem logiem, kuri aizņem lielu daļu no mājiņas. Rodas sajūta, ka esi daļa no dabas – ar visu nepieciešamo komfortu un mieru, kurš ļauj prātam atpūsties.
“Lapsu ciemu” varēs apmeklēt arī ziemā. Kempinga mājiņās ir kamīni, kas piemēroti ziemas atpūtai. Sporta cienītājiem tiek piedāvāts volejbola laukumu.
Tieši pie Daugavas atrodas pirts māja, kur iespējams atpūtināt miesu un garu – ar peldi Daugavā pēc pirtiņas. Ir iespējams rīkot nelielas viesības draugu lokā.

Uzņēmuma darbinieks Biznesa vadības koledžā apguvis studiju kursu “Aktīvais un lauku tūrisms”.  Atpūtas komplekss “Lapsu ciems” ir uzsācis viesu un tūristu uzņemšanu.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi