“Uzņēmēju launaga” dalībniekus uzņem “Mežezera stāstā”

21.09.2018.

SIA ANGELICA īstenojusi LEADER projektu Nr.17-04-AL08-A019.2101-000005 “Tūrisma pakalpojumu attīstība atpūtas bāzē “Mežezera stāsts””, tādēļ 20. septembrī Pļaviņu novada uzņēmēji pēc pārtraukuma vasarā tikās “Uzņēmēju launagā”. Tās ir neformālas tikšanās reizes, kur tiekas visi, kam saistoša biznesa tēma un aktualitātes – esošie, topošie uzņēmēji, NVO pārstāvji un citi interesenti. Pirmais “Uzņēmēju launags” Pļaviņu novadā notika pagājušā gada septembrī.

Pasākuma dalībnieki iepazina atpūtas kompleksu “Mežezera stāsts”, kur ciemos uzņēma Māris Gulbis. Uzņēmējs Māris Gulbis dalījās biznesa un projektu īstenošanas pieredzē, kā arī klātesošos aicināja apskatīt kompleksu un tā piedāvājumu.

Par jaunajiem LEADER projektiem informēja Aizkraukles rajona partnerības administratīvā vadītājā Alda Paura, par uzņēmējdarbības aktualitātēm pastāstīja Pļaviņu novada domes priekšsēdētājs Aigars Lukss, uzņēmējdarbības attīstības speciāliste Elita Kaņepēja, Teritoriju attīstības nodaļas vadītājs Helmuts Banders.

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi