Šovasar Aizkrauklē uzbūvēts jauns tenisa laukums

01.11.2018.

Biedrība “Volejbola klubs AIZKRAUKLE” šoruden pabeigusi Lauku atbalsta dienesta atbalstītā LEADER projekta īstenošanu, Aizkraukles novadā nododot ekspluatācijā jaunu tenisa laukumu.

Aizkraukles pagastā šovasar pabeigti tenisa laukuma būvdarbi, un visiem tenisa mīļotājiem pieejams jauns, iežogots āra laukums. Tenisa laukumā ieklāts HARD tipa segums ar 5 mm amortizējošu gumijas slāni, tam ir neslīdošs pārklājums, lai mazinātu sportistu traumatisma risku spēles laikā. Jaunā laukuma izbūves rezultātā pagarināsies sportošanas sezona svaigā gaisā, un turpmāk aizkraukliešiem būs iespēja spēlēt tenisu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Ieklātais segums ir īpaši piemērots bērnu treniņiem un turnīriem, jo labāk aizsargās no traumu gūšanas.

Kopējās tenisa laukuma izbūves izmaksas ir 49 854,17 EUR.  Projekta īstenošana ir līdzfinansēta no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzekļiem 44 868,75 EUR apmērā, kā arī laukuma izveidē biedrība ir ieguldījusi privāto finansējumu – 4 985,42 EUR.

Tenisa laukuma izbūve veikta projekta „Sporta infrastruktūras uzlabošana Aizkraukles novadā” (projekta Nr. 16-04-AL08-A019.2202-000018) ietvaros.

 

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi