Aizkraukles rajona partnerība tiekas projekta “Bioekonomikas attīstība lauku reģionos” ietvaros Helsinkos

28.02.2018.

No 20.-21.februārim projektu vadītāja Ilvija Ašmane devās uz projekta tikšanos Helsinkos. Sākotnēji projekta nosaukums bija “Bioekonomikas attīstība lauku reģionos”, taču pēc projekta tikšanās tika nolemts to pārdēvēt par “Aprites ekonomika lauku reģionos. Global Eko – Inno Eko” (projekta numurs 17-00-A019.331-000009).

Uz tikšanos bija ieradušies projekta partneri no Igaunijas, Itālijas, Portugāles, Somijas un Latvijas. Uz tikšanos neieradās partneris no Sardīnijas, kurš pēdējais ir izlēmis pievienoties šajā projektā. Tātad kopā šajā projektā piedalās 6 vietējās rīcības grupas no 5 valstīm.

Tikšanās laikā tika parakstīts sadarbības līgums, izplānotas kopīgās un katras valsts aktivitātes, sastādīta projekta izmaksu tāme un saskaņots laika grafiks.

Projekta aktivitātes sāksies no 2018.gada septembra un gala pasākums plānots 2020.gada pavasarī. Projekta mērķis ir atbalstīt vietējos uzņēmējus dažādos sektoros. Sekojiet līdzi projekta aktivitātēm! Pavisam drīz būs pirmais seminārs par to, kas ir aprites ekonomika un ko tā ietver.

Šeit variet apskatīt iesaistīto partneru teritorijas un vietējās rīcības grupas pamatinformāciju.

Igaunija

Itālija

Portugāle

Somija

Komentāru nav
Pievienot komentāru
Tuvākie notikumi
Visi